arrow

Velkommen til Gram Efterskole

Vi er en efterskole med fokus på rummelighed, mangfoldighed og nysgerrighed. Med nænsomhed tager vi altid udgangspunkt i den enkelte elevs behov og evner, så vi sammen kan flytte hver elev til et stærkere niveau – både fagligt og menneskeligt.

På Gram Efterskole arbejder vi målrettet på, at eleverne får en oplevelse af, at efterskolen er deres hjem og et uddannelsessted, hvor de kan udvikle sig til at blive hele mennesker. Vi tror på, at hvis vi udfordrer vores elever fra deres første dag på efterskolen, kan vi gøre dem ”100 gram” stærkere hver dag og sende dem ud i verden med selvværd, tro på egne evner og viljen til at ville.

Efterskole med niveauopdelt undervisning

Vi prioriterer udvikling og trivsel hos vores elever og har derfor altid mange lærere pr. elev, og vores niveauopdelte undervisning sikrer, at elever med særlige behov får det optimale ud af deres tid på Gram Efterskole.

Vi har hele overbygningen og tilbyder både 8., 9. og 10. klasse med et stort udbud af linjefag. I øjeblikket har vi seks linjefag, men vi tilpasser løbende vores udbud, så vi hele tiden har en bred vifte af linjefag.

Efterskole med fede rammer

Gram Efterskole ligger i det tidligere sygehus i Gram. Her er der attraktive omgivelser, højt til loftet samt store flotte værelser.

Vi har siden efterskolens start i 1998 fået bygget en multihal med plads til idræt, teater, projekter, arrangementer m.m. Derudover er der blevet bygget en ny tilbygning med moderne fysikfaciliteter og et auditorium.

Vi har derudover istandsat den gamle jordemoderbygning, hvor der bliver indrettet et moderne fitnesslokale og et lækkert musikstudie.

Efterskole-camp

Gram Efterskole arrangerer hvert år en gratis camp, hvor folkeskoleelever over en weekend kan snuse til livet på en efterskole. Her vil der være forskellige camps med bl.a. adventure, E-sport, madkunst, musik, kunst og medier.

Campen varer to dage og er med en enkelt overnatning.

Vi glæder os til at se dig.

Gram Efterskole, Slotsvej 19, 6510 Gram, 74 82 04 82