E-Sport på Gram Efterskole  | Sammenhold, Teamwork og meget mere

På Gram Efterskole er E-sport linjen ikke bare Coca-Cola og gaming. Vi stræber efter at perspektivere undervisningen, så eleverne både udvikler deres strategiske og analytiske evner, så de senere kan bruge deres kompetencer i andre aspekter af livet.

• På E-sport linjen vil du derfor lære rigtig meget om:

• Sammenhold
    • Teamwork
    • Koordinering
    • Selvdisciplin
    • Beslutsomhed
    • Overblik
    • Loyalitet
    • Tillid

Vi skal se på teorien bag E-sport via streams på twitch.com, hvor vi bl.a. skal se turneringer på det professionelle plan. Derudover er der E-sport i praksis med bl.a. det største spil indenfor E-sport ”League of Legends”, som er i genren Moba. (Multiplayer Online Battle Arena). Vi vil også se på andre relevante spil som bl.a. ”DOTA 2” og ”Heroes of the Storm”.

Elever, der melder sig til E-sport linjen, forpligter sig til at dyrke en halv times motion om dagen. Motionen føres i en logbog og er noget vi i fællesskab gennemgår sammen under vores teoridel. Desuden vil der i samarbejde med idrætslærerne være motion bygget op omkring udholdenhed og reflekser.

Sidst, men ikke mindst, skal vi konkurrere med og spille mod andre efterskoler, der tilbyder E-sport, så vi sammen kan få nogle gode oplevelser og udvikle vores kompetencer.

Læs om gaming og esport på Gaming.dk