Forældre

På E-sport Linjen vil du lære rigtig meget om:

• Sammenhold
  • Teamwork
  • Koordinering
  • Selvdisciplin
  • Beslutsomhed
  • Overblik
  • Loyalitet
  • Tillid

Der vil være teori hvor vi skal se streams på Twitch.com, hvor vi bl.a. vil se turneringer fra det professionelle plan. Der ud over er der E-sport i praksis med bl.a. ”League of Legends” Dette spil er i genren Moba. (Multiplayer Online Battle Arena) Spillet er samtidig det største spil inden for sporten. Vi vil også se på andre relevante spil som bl.a. ”DOTA 2” og ”Heroes of the Storm”

Elever der melder sig til linjen skal dyrke en halv times motion om dagen. Denne motion føres der logbog over og er noget vi i fællesskab gennemgår sammen under vores teoridel. Desuden vil der i samarbejde med idrætslærerene være motion bygget op omkring udholdenhed og reflekser.

Sidst, men ikke mindst skal vi konkurrere med og spille mod andre efterskoler der tilbyder E-sport, så vi sammen kan få nogle gode oplevelser og udvikle vores kompetencer.