room

Kostskolelivet:

På Gram Efterskole er du med til at skabe skolen og livet: skolelivet. Du vil opleve at kostskolelivet rummer meget mere end den almindelige undervisning i klasserne.

Skolen passes ca. en halv time dagligt. Her gælder det om at tage ansvar for skolen i sin helhed (se under praktiske fag)

Fritiden på skolen foregår mest om eftermiddagen. Her kan du deltage i musik, sport, kunst, spille bordfodbold, billiard, klatring og meget mere. Vi har en række af muligheder på skolen, men du kan også benytte dig af de lokale tilbud i f.eks. sportsklubber, fitness, fritidscentret, biblioteket eller besøge svømmehallen og biografen i nabobyen Rødding.

Om aftenen mødes du med de andre evt. omkring lejerbålet, spiller forskellige spil, hører foredrag af forskellige gæster, spiller fodbold, rundbold eller holder lan-aften m.m.

I weekenderne er vi også sammen. Der er hver weekend et tilbud. Det kan være alt fra tøseweekend med makeup og tøj til overlevelsesture og friluftliv. Du er selvfølgelig velkommen til at tage hjem og besøge dine forældre, men du er også velkommen til at holde weekend på skole. Der er i løbet af året enkelte bliveweekender.

Ophavsret © 2014 Gram Efterskole. Alle rettigheder forbeholdes.